The Essentials

 

 

 

 

Kaneelbroodjes
Als je denkt aan de Scandinavische keuken, dan denk je waarschijnlijk aan stomige, zoetgeurende kaneelbroodjes. Ja, wij doen dat ook! Ze zijn de meest bekende en meest geliefde lekkernijen van Scandinavië. Nu kunt u bij ons uw originele kaneelbroodjes bestellen. Elke dag vers gemaakt. Zorg ervoor dat u genoeg bestelt, ze zijn lekker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archipelago brood

De smaak van dit archipelago brood is zoet maar erg rijk en geruststellend. U kunt het eten met kaas, zalm of alleen boter. Ook heerlijk met hagelslag. Het heeft een unieke combinatie van smaken; melasse, stroop, rogge en haver. Geen conserveermiddelen, additieven of iets anders dat niet in u thuishoort. U zult er van houden, net als wij.

Bread photo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijst gebakjes

Dit is een typisch Fins hartig gebakje. Het is geliefd bij Finnen en iedereen die het ooit geproefd in Finland. Romige rijstepap gewikkeld in een schaal van roggedeeg. Traditioneel eet je het met gekookte eieren gemixt met boter, maar ook heel lekker met kaas of zelfs aardbeienjam. Klinkt vreemd, maar zeker het proberen waard.